Sorteringskasse
Blogging

Sorteringskasser skaber orden

Rod er aldrig godt. Når der er rod på arbejdspladsen eller i hjemmet, vil hjerne også blive rodet. Det kan påvirke produktiviteten, og så kan det være til stor irritation for dem, der står i det. 

Især smådele kan nemt blive væk for en, hvis man ikke har orden i dem. Det er ikke smart, hvis man pludselig står og mangler noget, for så kan det blive svært at finde frem til.  

Derfor er det vigtigt, at man så vidt muligt sørger for at holde orden.

En af de måder man kan holde orden på sine ting – store som små, er ved at kategorisere dem og sørge for at hver ting har sin plads. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af sorteringskasser.

Styr på sagerne

Har man netop mange små dele, som man ofte har brug for, så kan det ikke nytte noget, at man tager for lang tid om at finde tingene. Det gælder især i produktion, hvor der ofte kan være tryk på.

Tager vi en elektronikfabrik som eksempel, hvor de kyndige fabriksarbejdere arbejder på højtryk for at lave stikkontakter, så indgår der mange smådele i sammensætningen. Der kan blandt andet være sørget for en jordforbindelse, der sidder og gemmer sig bag en sikker ramme.

Hvis disse fabriksarbejdere skal kunne nå dagens mål, har de ikke tid til at lede længe efter de enkelte dele. Her kan det være en god ide gøre brug af en enkelt æske med ruminddeling, så hver del har sin plads og er nem at nå i et snuptag.

For elektrikeren der er på farten, kan en sådan æske med låg også være god at have ved hånden, så alting bliver på sin plads, selv når man flytter på æsken.

Sorteringskasser til præsentation

Der er dog også andre formål, som man kan bruge en æske med inddeling til. 

Hvis man vælger en æske med klart låg, så kan den også bruges til præsentation og udstilling. Så kan man nemlig nemt se og overskue indholdet af æsken, selv hvis der er tale om små dele.