Blogging

Sådan indretter du bedst en stålreol

Uanset om du skal anvende en stålreol i en butik eller derhjemme, så kan en reol nemt se meget rodet ud. Der kan være rigtig mange ting på en reol, men det er ikke altid en god idé at udnytte alt pladsen, hvis man gerne vil have, at lokalet ser pænt ud. Her er nogle tips til indretning af din stålreol. Hvis du er på udkig efter en ny stålreol til din butik eller dit hjem, så finder du et stort udvalg hos ManneQ. 

Sørg for at der er luft på hylderne 

Noget der gør, at en reol fremstår mindre rodet er hvor tæt pakket den er. Hvis den er fyldt med bøger og andre ting fra top til bund, så vil det ofte se rodet ud. For at undgå dette skal du bare efterlade lidt luft omkring nogle af tingene på dine reol. Du kan f.eks. stille en flot vase på en hylde og sørge for at der er god plads på begge sider af vasen. Reolen vil dermed fremstå mere rolig. Derudover vil genstande med meget luft omkring skabe blikfang. 

I en butik er det selvfølgelig vigtigt at udnytte reol pladsen optimalt, men samtidig er det vigtigt at tænke over købsoplevelsen. Kunder, der oplever at din butik er meget rodet, vil måske ikke få løst til at købe noget fra din butik. Du kan nemt skabe luft på dine hylder ved at fremhæve enkelte produkter. 

Pak ting ned i kasser på reolen

For at få din reol til at fremstå mindre rodet, kan du også pakke ting væk i kasser, som kan stå på reolen. Dette er en nem måde at få en reol med mange forskellige ting til at se mindre rodet ud. Samtidig kan du farvekoordinere kasserne, så de har samme stil og farvenuancer. Dette bidrager også til at skabe et roligt udtryk i lokalet.

Hvis du skal indrette en reol i en butik, så er kasser selvfølgelig ikke altid en god løsning. Men for løse genstande kan det stadig være en god idé at finde en form for åben opbevaring, der minder om en kasse. Det er dog vigtigt, at varen tydeligt kan ses. Du kan også placere kasser med dine produkter på din reol og blot placere nogle af varerne frit på hylderne, så kan kan se, hvad der er i kasserne. 

Sæt de tungeste ting nederst på din hylde

Udover at skabe luft og indrette dine ting i kasser, så kan du også få din reol til at være mindre rodet, ved at placere de tungeste ting nederst på reolen. I en butik bør du dog også overveje hvilke produkter, som du helst vil sælge, fordi placeringen har indflydelse på hvor meget du får solgt af et produkt. Som kunde, bemærker vi i mindre grad produkter, der står nederst på en reol.