Blogging

Mangler du en flyverdragt til dit barn i de kolde vintermåneder?

De kolde vintermåneder er i sandhed over os, og det kan tydeligt mærkes på temperaturen og vejrskiftene udenfor. Derfor er det vigtigt, at vi kan holde os varme, især hvis vi er udenfor i længere tid ad gangen. Babyer og børn elsker at være udenfor og lade fantasien tage over i de spændende omgivelser i naturen. Derfor er det vigtigt, at din baby er godt klædt på til vinterens til tider barske vejr.

For at sikre dig, at dit barn ikke fryser i vuggestuen, børnehaven eller skolen, er det praktiske valg en flyverdragt af høj kvalitet, som samtidig er slidstærk og som kan holde til både leg i sneen og holde dit barn tør og varm, når der leges med mudderkager og hoppes i vandpytter.

Se det store udvalg af flyverdragter til babyer og børn

Hvis du er i tvivl om, hvilken flyverdragt du skal vælge til dit barn, kan du her på siden læse nærmere om, hvad du især skal være opmærksom på.

Der findes et stort udvalg af flyverdragter til børn, og det er især ideelt, hvis dit barn skal være udenfor i lang tid af gangen. De forskellige flyverdragter til børn og babyer hos Småfolk.dk er nemlig specifikt designet til at kunne holde dit barn varm og tør, uanset hvor meget snavs, vand og kulde de udsættes for. Det er derfor et oplagt køb, hvis dit barn går i en skovbørnehave eller en vuggestue, som lægger vægt på udendørsaktiviteter.

Guide til valg af flyverdragt

Vælg en flyverdragt som er vandtæt, og som samtidig kan holde til et højt vandtryk, således at dit barn kan være udenfor i regn og sne uden at blive gennemblødt og risikere at blive forkølet eller syg.

Sikkerhed er altid vigtig, især når det omhandler legesyge børn. Vælg derfor en flyverdragt med aftagelig hætte, som nemt kan klikkes af og på, i tilfælde af at dit barn leger vildt i trækronerne og risikerer at hænge fast.

Vælg evt. flyverdragter med fastsiddende vante og futter, så dit barn altid holdes varm i det kolde vintervejr.