Mad og livsstil

Lækre sko fra Valentino

Er du på udkig efter en ny tilføjelse til skohylden eller leder du efter den eneste ene, så anbefaler jeg at prøve en af de lækre sko fra Valentino. Hos Valentino finder du sko til enhver smag og til alle lejligheder. Til de festlige lejligheder forhandler de et hav af stiletter i mange højder og farver. Det enkle, stilrene design og de neutrale farvepaletter i kollektionen af stiletter gør, at de kan passe til adskillige outfits, hvad en du bærer en lang gallakjole eller et par fede jeans. Uanset hvad, så kan et par Valentino sko gennemføre dit look med stil. 

Sæt prikken over i’et med sko fra Valentino

Til dagligdagsbrug finder du hos Valentino en række komfortable og lækre sneakers, der er fyldt med farver. Derudover finder du også sorte chikke støvler og støvletter. Især de klassiske Valentino Garavani Open Sneakers er et populært valg, når det kommer til valg af sko til hverdag. Den er kendetegnet ved den sorte stribe henover midten af skoen, og er pyntet med nytteudsmykninger. Valentino har naturligvis også en række stiletter og pumps beklædt med de velkendte nitter, som giver et råt men alligevel super feminint look. Her er Valentinos Garavani Rockstud Pumps et klassisk valg. De fås i lakeret læder med en spids tå, der gør dem ekstra feminine. 

Valentino byder også på sko til herrerne. Uanset om du er businessmand eller er mere street, så kan du fuldende looket med et par lækre sko fra Valentino. Igen er den klassiske sko med sort streg henover midten et attraktivt valg også for herrerne, når der skal findes nye sko til at pryde skohylden i entréen. 

Forkæl dig selv

Der skal naturligvis være tid til selvforkælelse fra tid til anden. Det er sundt at give sig selv en gave, når man synes, man har fortjent det. Det kan være, at du har kæmpet ekstra hårdt for at gøre skoleopgaven perfekt, eller har knoklet lidt mere på arbejdet den sidste måned. Vi alle elsker følelsen af at købe noget lækkert, og især hvis det har været dyrt. Det forstærker glæden ved købet og vækker samtidig en følelse af stolthed. Pris og kvalitet går naturligvis også hånd i hånd, så et par designer sko kan du nyde godt af mange år frem. Alle fortjener at mærke følelsen af at være iført splinternye og lækre Valentino sko, når de slentre ned af byens gader.