Blogging

Krydstogt til Caribien med fly

Der findes mange krydstogter til Caribien, og det vil være en oplagt for dig som ønsker ren relaksation og afslapning væk fra hverdagens travlhed. Book et krydstogt til Caribien med fly

Når du har fundet ud af, at din destination skal være Caribien, så er det næste store spørgsmål, hvor i Caribien du ønsker at rejse hen. 

Uanset hvad vil der være en flybillet med i prisen, da du skal flyve hen til startdestinationen på krydstogtet. Herefter er der to overordnede ruter du kan vælge imellem. 

Krydstogt til Caribien; De forskellige ruter

  • Vestlige del af Caribien 
  • Østlige del af Caribien

Valget afhænger egentlig bare af, hvilke lande du allerhelst vil nå at se på turen. Derfor kan det være en fornuftig ide at tjekke op på, hvilke lande i vil nå at besøge og derefter vælge en rute ud fra det. På denne måde får du den bedst mulige tur. 

Hvilken rute du skal tage

Der er ikke en af ruterne, som bliver betragtet som ”den gode”, men det er tydeligt at se, at de fleste danskere vælger at tage på krydstogtsrejse i det Østlige Caribien. Her kommer du nemlig forbi de Dansk Vestindiske Øer. Du vil også komme til at besøge Barbados, hvis du tager den østlige rute, og dette er en af de mest populære destinationer. Barbados kan byde på så meget sol, varme, glade dage, lækre drinks og smukke koralstrande, så det er klart en destination, som du ikke vil fortryde at besøge. 

Den vestlige del af Caribien er mindst ligeså unik, og her vil du også møde lande, som er smukke og unikke. Jamaica, som er en af Caribiens mest populære øer, og her til du kunne opleve alt fra øens smukke gader til regnskove. 

I bund og grund handler det egentlig bare om, hvad dig og din familie vil møde på jeres rejse. Ligegyldigt om i vil mod den østlige eller vestlige del af Caribien, så er i sikret en tur med en masse gode oplevelser. Selv rejsen derhen med fly vil være en oplevelse i sig selv.