En hund går tur med en hundesele
Blogging

Gode hundeseler til mange formål

Vil du gerne undgå, at din hund trækker unødvendigt meget i snoren, når I er ude at gå tur? Så kan det være, du skal overveje, om du skal have en ny sele til din hund. En hundesnor, der kun er fastgjort i et halsbånd, risikerer at få en urolig hund til at trække mere, når I går tur. Derfor er en hundesele, der støtter hunden bedre, en rigtig god løsning.

En sele, der kan ses

Der findes mange forskellige typer af seler. Fælles for mange af dem er, at der forrest sidder et refleksstykke, så selen kan ses. På designforpets.dk kan du finde en hundesele, der passer perfekt til netop din hund. Der findes forskellige typer, nogle er polstrede og bløde mens andre er mere simple, og de fås i et utal af farver. De forskellige producenter er specialiserede, så nogle mærker primært henvender sig til mindre hunderacer, mens andre laver seler til de store hunde. Det er vigtigt, at hundeselen passer godt. Derfor bør du, før du køber en sele, tage mål af din hund, så du kan få den rigtige størrelse og være sikker på, at den støtter hundens brystparti bedst muligt. Nogle seler kan justeres i størrelse. Sådan en sele kan være god at anskaffe sig, hvis du har hvalp, så selen kan følge med hundens udvikling i størrelse.

Seler til forskellige formål

Hvis du gerne vil have din hund med på tur i bilen, uden den springer rundt på bagsædet, kan du investere i en bilsele. Denne type sele kan klikkes fast på den almindelige sikkerhedssele i bilen, så hunden sidder godt fast. Samtidig kan den bruges til almindelige gåture, når I ikke er ude at køre, så det er en sele med mange formål.

Nogle seler har mange forskellige muligheder for justering. Det er vigtigt med en sele i den rigtige størrelse, uanset om du har en chihuahua eller en labrador. Har du hvalp er det en god idé med en meget justérbar sele, så den kan følge hundens udvikling. Ellers findes der utallige seler til både store og små hunde.