Blogging

Find en otiumstol som gør hverdagen nemmere for dig

En otiumstol er en kvalitetsrig lænestol, som er meget behagelig at sidde i. Derudover er otiumstolene specielt designet til dig, som har besvær ved at komme op igen. Stolene er meget skånsomme og indstillet således, at stolen kan hjælpe dig op igen med eksempelvis sædeløft. På den måde er du sikret en komfortabel stol, som du tilmed ikke synker ned i.

Hvorfor vælge en otiumstol?

Udover at de forskellige otiumstole og hvilestole er en formidabel komfortmulighed, hvor du nemt kan slappe af, er stolene ligeledes designet til ældre, som har dårlig ryg eller ben. Det kan nemlig være svært at komme op og få benene i gang, hvis man har besvær ved at komme op fra en alt for blød lænestol eller sofa. Du kan derfor via Seniorshop.dk finde et stort udvalg af otiumstole, som passer til alles behov.

Udover at du kan finde et hav af forskellige designs, som falder i alles smag, kan du ligeledes finde stole med forskellige funktioner. Vælg bl.a. mellem:

  • Sorø-stolen, som er en skøn hvilestol med fremragende komfort. Det smarte ved denne stol er, at ryglænet kan lægges tilbage og stolen er ydermere udstyret med elektrisk sædeløft, som gør det nemmere at komme op fra stolen.
  • Himolla hvilestolen, som med sit elegante design passer i de fleste hjem. Stolen har høj siddekomfort, og har desuden mulighed for ”stå-op-hjælp”
  • Løkken hvilestol, som med sit moderne design vil pryde ethvert hjem. Derudover er stolen særdeles god at sidde i og ryglænet kan tilmed lænes tilbage ved større komfortoplevelse.

Vælg en stol med de rigtige mål

Det er enormt vigtigt, når du vælger en stol, at den passer til din krop og dine udfordringer. Du skal dermed sidde ergonomisk korrekt, for at få det optimale udbytte ud af din stol. Det er derfor vigtigt, at du bliver målt, så stolens højde passer til dig.

Det er dog også muligt at finde en stol med justerbar højde, så du altid kan tilpasse stolen, så du sidder rigtigt. Det er især smart, hvis stolen har elektrisk sædeløft.