Blogging

Find det perfekte tagmateriale til dit tag

I det danske vejr, skal dit tag udsættes for mange forskellige ting i årenes løb. Det gælder alt fra solens stråler om sommeren, til syreholdig regn og slud om efteråret – og så er der den hårde frost og kolde sne om vinteren. Så der er ikke noget at sige til, at dit tag på et tidspunkt får nok og står af. Der findes mange forskellige slags tagmaterialer til dit træ, heriblandt: stålplader, termotag, trapezplader og cembrit eternit. Det mest udbredte er dog betontagsten, eller cementtagsten som det også bliver kaldt, som især ses på nyopførte huse. Men det betyder bestemt ikke, at der ikke er andre lækre alternativer til tagmateriale! Jeg vil derfor gennemgå både cembrit eternit og tagpap nedenfor for at vise, at der helt afgjort er nogle andre materialer som sagtens kan være fede på et tag.

Cembrit eternit – bliv fri for vedligeholdelse

Cembrit eternit er fremstillet af fibercement og kan fås i flere forskellige farver og former – både bølgeplader og flade plader, alt efter hvad du kunne tænke dig. Hos lavpristrae.dk kan du få 100% miljøvenlige cembrit eternit plader som er vedligeholdelsesfrie, da både alger, kalkbelægninger og andet smuds bliver holdt væk. Dette gør, at cembrit eternit er et virkelig godt tagmateriale som kan holde til mellem 20 og 30 års slid. Det allerbedste ved cembrit eternit er dog, at det er lavet af fibercement som virker dæmpende i tilfælde af brand, hvilket er med til at give tryghed i hverdagen.

Tagpap – ekstremt holdbart tagmateriale

Tagpap er en genial løsning hvis man ligeledes ønsker at dække taget med materiale som er nemt at vedligeholde. Du kan både vælge at have tagpap på fladt tag – men det er også muligt at have det skrå således at vandet kan falde ned. Ønsker du at have tagpap på en flad overflade, så husk at køb en tagbrønd. Tagbrønden sørger nemlig for, at vandet falder ned fra taget – er der for meget vand på taget, kan det nemlig blive for tungt for tagpapet, og du vil oplevet at det koster på levetiden på taget.