Konferenceværelse
Blogging

Få styr på dine deltagere med et tilmeldingssystem

Hvis du nogensinde har været til et arrangement, hvad end det er et mindre foredrag, en stor messe eller lignende, så ved du sikkert, at der er en ting, der er vigtigere end alt andet, og det er deltagerne. 

Arrangementer af enhver form handler nemlig om at nå ud til nogen. Om det så er for at sælge et produkt, at være sammen om en interesse eller at dele et budskab, så er det ikke meget værd, hvis der ikke er nogen deltagere. 

Netop derfor er det vigtigt, når du planlægger et event, at få styr på dine deltagere med et pålideligt tilmeldingssystem.

Hvor mange kommer til dit event?

E-mails og flyers kan fungere rigtig godt, når du skal nå ud til potentielle eventdeltagere, men hvis du ikke har et overblik, kan det gøre resten af planlægningsprocessen meget besværlig. 

En af de ting, der kan være meget gode at have styr på, er, hvor mange mennesker vil komme til dit event. Her kan man altså gøre brug af et system til håndtering af tilmelding, så man hele tiden kan bevare et overblik.

Udover det er det også smart at kunne se ikke blot hvor mange, men hvem der kommer til dit event.

Det bliver også en mulighed, når du digitaliserer din planlægning.

Kontakt dine deltagere

Udover at kunne se passivt til, så kan du naturligvis også komme i kontakt med deltagerne både før og efter dit arrangement.

Du kan nemlig, når du opretter dit arrangement, sende invitationer til potentielle deltagere. Hvis du for eksempel tidligere har afholdt et lignende arrangement, så har du måske nogle kontakter på en mailliste, der kunne være interesserede.

Du kan også ved hjælp af dit tilmeldingssystem dele dokumenter, der relaterer til dit arrangement, hvis dine deltagere for eksempel skal have adgang til bestemt materiale på forhånd.

Udover det kan du også spare med deltagerne ved hjælp af spørgeskemaer for altid at holde dig opdaterede på deres synspunkter eller for at evaluere efterfølgende. Du kan også sende spørgeskemaer til folk, der har været tilmeldte, men som ikke mødte op.