Blogging

Dora Design dørstoppere – mere end bare en dørstopper

Hvis du elsker dyr lige så meget som mig, så burde du anskaffe dig dørstoppere til hjemmet som ligner dyr. Dora Designs laver nemlig dørstopper dyr og blev startet for over 20 år siden på et køkkenbord af en kvinde i England. Sidenhen er populariteten i England steget helt eksplosivt, og er faktisk gået hen og blevet en form for samlerobjekt blandt mange mennesker. Nu er trenden stille og roligt rykket til Danmark, hvor de små dørstoppere er begyndt at ses i flere og flere danske hjem. 

De forskellige dørstoppere er lavet af sand og vejer derfor mellem 1 kg til 1,5 kg alt afhængig af hvilket dyr du vælger. De er også allesammen broderet i hånden hvilket gør hver og én smuk og unik. Med andre ord kan du altså give dit hjem et personligt touch ved at få dørstoppere fra Dora Designs.

Du kan med Dora Designs finde den perfekte dørstopper til hjemmet, uanset om dit yndlings dyr er en ugle, en hund eller en ko!

En dørstopper er den perfekte gave

En dørstopper fra Dora Designs er den perfekte gave at give til en du holder af. Faktisk så blev dørstoppere fra Dora Designs vinderen af awarden “Gift of the Year Award 2011”, hvilket gør det til en oplagt gave at give til familie, venner eller kolleger. En af de mest populære Dora Designs dørstoppere er den søde og fine hund Baylee Black Labrador der er hele 30 cm høj og vejer imponerende 1,7 kg. Udover at bruge Baylee Black Labrador som dørstopper kan du også bruge hunden som bogholder eller som samleobjekt – kun fantasien sætter grænser!

Hvor kan disse dørstopper dyr købes?

Du kan købe Dora Designs gennem mange forskellige forhandlere online, men du finder et stort udvalg af forskellige dyr på Ideshoppen. På Ideshoppen får du også hurtigt leveret dine dørstoppere lige til døren, og så er det nemt og hurtigt at bestille fra deres hjemmeside. Klik dig derfor ind på deres webshop og bliv blæst bagover af det enorme udvalg af Dora Designs dørstoppere!